За Borvele

За нас


Borvele Ltd. е уникална по-рода си компания, която е събрала широка експертиза в сферата на бизнес развитието и връзките с обществеността. Компанията е иноватор и използва индивидуален подход към всеки клиент.

Ние разполагаме със собствена комуникационна мрежа в социалните мрежи и огромна експертиза във всичките аспекти на дигиталния свят. Освен това натрупахме опит в управлението на проекти, иновации и финансово и експертно консултиране.

С над 50 сериозни проекта зад гърба Borvele Ltd. продължаваме да развиваме истински ценните компоненти в бизнеса и комуникацията на нашите клиенти. Нашата мисия е да променим към по-добро средата, в която живеем и работим. Създаваме по-добро съдържание, по-добри продукти, по-добър дизайн, даваме по-добри и устойчиви решения.

Работим за каузи, а не за печалба. Вярваме, че това е визия за бъдещето, а не просто прищявка. Бизнесът и светът не са това, което бяха! Ние поехме курс към следващото ниво. Елате заедно с нас! Нека пътуваме заедно.

С какво се различаваме


Излизаме най-отпред, за да променим отново обществените разбирания. Плаваме с най-добрите, но не оставяме последните на водовъртежа. Изграждаме и поддържаме отношения с представители на медиите, бизнеса, политиката, спорта, културата, известни личности и международни инвеститори.

1. Добавяме стойност отвъд понятното

2. Индивидуална креативност извън шаблоните

3. Партньорска мрежа от експерти и авторитети на най-високо и световно ниво

4. Опит, контакти и екип с професионална експертиза за всеки възможен компонент от вашият бизнес

Свържете се с нас


Допитайте се до наш специалист за консултация