Партньори

Имаме честта да обявим партньорството ни със софтуерната компания Freedcamp. Freedcamp е уеб, мобилна и десктоп система за управление на проекти и сътрудничество на екипи. Компанията стартира през 2010 г. в САЩ, гр. Санта Барбара, Калифорния от нейният основател – Ангел Гръблев.

Freedcamp е безплатен. Всички потребители имат достъп до редица основни приложения за управление на проекти и голямо разнообразие от допълнителни производствени инструменти, които могат да бъдат закупени като част от техните платени планове. Безплатното предложение позволява на потребителите да възлагат задачи на хора, да задават етапи, да планират събития в календар, да използват дискусионни табла и да проследяват времето, изразходвано за работни задачи.

През юли 2018 г. Freedcamp пусна своя API за разработчици на трети страни и интеграция на Zapier. Отвореният API на Freedcamp предоставя средства за програмно четене на информацията във Freedcamp, въвеждане на информация във Freedcamp и създаване на автоматизации в Freedcamp.

Това позволява на клиенти или разработчици на трети страни да надграждат платформата Freedcamp и да персонализират Freedcamp според уникалния начин, по който работят техните екипи.

Основателят Ангел Гръблев твърди, че „ползите от Freedcamp са практически неограничени“. Гръблев е открил, че не само бизнесът използва проекта, но Freedcamp е използван в класните стаи, в големите университети както от студенти, така и от преподаватели, за приятели и семейства, които организират пътувания, и за лични проекти у дома. Известно е също, че Американският червен кръст и фондацията “Make A Wis”  използват Freedcamp за своите проекти.

В интервю за “Founders Grid” през август 2014 г. основателят на Freedcamp Ангел Гръблев заяви, че инструментът е достигнал до 330 000 потребители. Инфографика, направена през октомври 2014 г., показва, че потребителите на Freedcamp са надхвърлили 396 000. Системата набра силна инерция, достигайки 2 милиона потребители след пускането на забележителни първи иновации в индустрията.


Имаме удоволствието да обявим нашето платинено партньорство с Green Business Bureau. GBB е най-довереният сертифициращ орган относно удостоверяването на зелени и устойчиви практики във  бизнеса. Tяхната устойчива зелена рамка и инструментите EcoAssessment™ и EcoPlanner™ дават възможност на бизнеса да разбере, приоритизира, приложи и сертифицира своите зелени инициативи и устойчиви бизнес практики. Като доверена трета страна, те предоставят на всеки бизнес публичен EcoProfile™, устойчива Бизнес карта с резултати и официален печат за валидиране и насърчаване на техният зелен ангажимент и постижения.

Ние от Борвеле успяхме да покрием най-високите критерии за устойчив и зелен бизнес. От началото на 2023-та нашата компания влезна в топ 1% от компаниите сертифицирани от GBB и изпълнили изискванията за Платинен сертификат, което и най-високото възможно ниво. На база нашият опит и партньорски отношения с Green Business Bureau ние предлагаме консултантски услуги, решения и управление на профила на компанията и вашите зелени ангажименти и инициативи.

GBB разбират ежедневната динамика и ограниченията при управлението на бизнес и са проектирали набор от инструменти, основани на инициативи с голямо въздействие, управляеми решения, които не само оставят усещане за екологична визия, но също така водят до спестяване на разходи и генериране на приходи и възможности за компании от всякакъв вид, в широк спектър от бизнес сектори. Инициативно базираната рамка на системата за създаване и внедряване на по-екологични бизнес решения, гарантира, че всяка компания намира своето собствено темпо.

Докато Green Business Bureau удостоверява, то системата за сертифициране валидира, проследява и показва на пазара усилията на всеки член за екологизиране и постигане на устойчива визия за бъдещето. Печатът и сертификатите на GBB са международно признати. Техният изключителен активен уеб печат препраща клиенти или ваши потребители към личният Ви EcoProfile™. Той представлява уеб страница проследяваща вашата устойчивост и зеленото ниво на бизнеса, Екоточки™, ангажименти и постижения.
Нашият опит показва, че зелените бизнес практики подобряват оперативната ефективност, намаляват оперативните разходи, подобряват имиджа на марката, спомагат за задържане на служители, привличат клиенти и дори стимулират продажбите.

Ние от Borvele сме Shopify Expert и верифициран Shopify Partner.
Shopify е една от най-добрите и лесни за използване платформи за електронна търговия (онлайн магазин), налична на пазара днес. Той е разработен специално, за да помогне на хората да изградят своя онлайн магазин, който е оборудван с тонове вградени функции и приложения.
Ако сте човек, който използва Shopify редовно, тогава трябва да сте чували за Shopify Partners. Не сте ли? Shopify направи работата по изграждане на един онлайн магазин невероятно лесна за крайните потребители. Но все пак има хора, които биха се затруднили да използват и оптимизират сайт за електронна търговия.
И тук партньорите на Shopify са насреща, за да свършат бързо и професионално цялата работа по дизайна, свързване на компоненти и оптимизация.
Често се нуждаете от експерт или консултант, за да направите бизнеса си по-успешен!

Свържете се с нас, ако търсите помощ за изграждането на своя Shopify електронен магазин или всякакви други решения свързани с вашият бизнес!


“Work Better” е официален наш партньор и наш “дом”. В сградата на бул. Черни връх 51Б се помещава и нашият главен офис.

“Work Better” e нов вид споделено работно пространство! “WorkBetter” е най-новият оператор на гъвкави и споделени офис пространства в България. Компанията отвори вратите на първата си локация в София в началото на август 2022 г.

“WorkBetter” е единственият доставчик на споделен офис в страната, който се помещава в чисто нова сграда клас А, част от уникален комплекс, състоящ се от четири офис сгради – Business Garden Office X. Всичко това беше подпечатано от спечелването на цели две награди – Сграда на годината 2022 и Зелена сградата на годината 2022. “WorkBetter” се отличава и с удобното си ключово местоположение – в най-бързо развиващия се бизнес район на София – Лозенец, в непосредствена близост до метростанция Витоша и Paradise Center.

Разположен на четири етажа на площ от 3800 квадратни метра, “WorkBetter” разполага с 420 работни станции, разположени между отворено coworking пространство и просторни частни офиси.

За удобство на членовете сградата разполага със собствен подземен паркинг на 2 нива. Освен това компанията планира да отвори собствен бар “Feel Better”, който ще бъде основен център за забавления, извънработни събирания и събития на бизнес средите.

“Work Better”предоставя работно пространство от ново поколение. Пространство, което отговаря на нуждите на вашия екип, от горещи бюра до частни офиси. Там може да бъдете част от ексклузивна отворена общност от предприемачи и опитни професионалисти.

WorkBetter с  ПО-ДОБРА МИСИЯ

Те вярват, че бизнесът процъфтява, когато хората са развълнувани да идват на работа. За тях един от най-добрите начини за привличане и задържане на най-добрите таланти е осигуряването на отлична среда. Те твърдят, че тяхните членове се ползват от повишената ангажираност на служителите и имат възможността да бъдат на място, където се чувстват щастливи и продуктивни. “WorkBetter”осигурява спокойствие на собствениците на фирми, като им позволява да се съсредоточат върху основните си отговорности, докато те се занимават с всички останало. Членовете им участват във вълнуващо работно място, където получават персонализирано обслужване, ексклузивна общност, добре изградена професионална мрежа, вътрешни събития, включващи уелнес, лайфстайл и програми за професионално развитие и невероятна външна зелена зона, идеална за общуване с колеги и клиенти.

WorkBetter предоставят  ПО-ДОБРИ финансови условия

За разлика от традиционните наеми на офиси, “WorkBetter” е цялостно, „plug-and-play“ решение, предоставящо кратък ангажимент, гъвкав растеж или намаление въз основа на вашите бизнес нужди без капиталови разходи. WorkBetter ви предоставя жизнеспособна стратегия за излизане, включително прекратяване на договора. Също така предоставят пълна прозрачност по отношение на разходите, няма променливи оперативни разходи, така че можете да планирате финансите си със сигурност в дългосрочен план.