Услуги

Дигитален маркетинг


Дигитален маркетинг на следващо ниво! Ние работим персонализирано спрямо конкретните нужди на нашият клиент. Промотираме бизнеса, а не само сайта на клиента. Водеща цел е да привличаме бъдещи клиенти , а не да генерираме трафик.

Изграждането на марка е подобно на фитнеса. С първото посещение на залата тялото не се оформя, но знаем че това е правилната посока. Така както знаем, че правилната посока за дългосрочно развитие на устойчив бизнес е изграждането на марка, бранд, разпознаваемост и доверие. Добре дошли при вашият фитнес инструктор!

Facebook, Instagram, Linkedin, You Tube, Reddit, Pinterest – съществуват много социални канали в които трябва да намерим място и за вашият бизнес. Сега светът е повече от всякога онлайн.

Създавайки ваша страница или профил вие ще може да достигнете до огромен брой нови потребители, за които използването на платформата се е превърнало в ежедневен навик. Публикувайки ангажиращо съдържание сега всеки бранд има възможността да стане още по-голяма част от живота на своите потребители.

Нашата екпертиза


С над 10 годишен опит на най-високо ниво в дигиталния маркетинг и управлението на рекламни кампании Борвеле е на вашите услуги относно:

  • Създаване и управление на страници
  • Криейтив на рекламни кампании, таргетиране и управление на рекламни бюджети във мрежата на Facebook (Meta) Ads
  • Настройки, таргетиране и управление на рекламни кампании в Google Ads
  • Партньорски и кампании с инфлуенсъри
  • Консултации и изготвяне на реклaмни материали

Свържете се с нас

За да изведем заедно вашата компания на следващото ниво!