Услуги

SEO (Search engine optimisation)


Borvele e компания с огромен опит, експертиза, собствена и партньорска мрежа от социални канали и медиини партньори. Отличната SEO оптимизация зависи от много фактори (над 200). Ние можем да подобрим осезаемо вашата позиция в търсачките. Да изградим вашата стратегия за подобряване качеството на обслужване на клиентите Ви и повишаване на потребителският Ви рейтинг. Като компания претендираща за водеща роля в сектора на комуникациите и бизнес развитието, извеждаме стандартната SEO оптимизация на следващо ниво. Търсещите машини отдавна не се задоволяват само с текст. Те търсят, чрез гласови команди, чрез изображения. Множество роботи (паяци) и софтуерни разработки с изкуствен интелект постоянно претърсват и анализират съдържанието на вашият сайт. Ако искате да Ви забележат, трябва да се отличавате!

Не е достатъчно просто да си направите сайт или страница в някоя от многото социални мрежи. Изисква се постояннство, оригинално и авторско съдържание, партньорски дейности и експертиза в различни сфери. Borvele e компанията, която може да ви изведе на челни позиции в търсачките. Но в съвременният пренаситен свят само това не е достатъчно, затова заедно със SEO оптимизаццията ние сме развили и успешни модели за повишаване на позитивните отзиви за вашата компания независимо дали вашият бизнес е онлайн магазин, хотел, ресторант, автосервиз, софтуерна компания, компания за недвижими имоти, автокъща и т.н.

Да оставяте доволни клиенти след себе си не е просто обратна връзка. Доволните клиенти са мотора, новото гориво за развитие на вашата компания.

Нашата екпертиза


Борвеле има сериозен опит в оптимизацията на сайтове и използването на индивидуализирани подходи в работата с крайни клиенти и потребители. Ние сме на вашите услуги относно:

  • SEO
  • SEO премиум (incl. Social media awareness)
  • Потребителски оценки и обратна връзка

Свържете се с нас

За да изведем заедно вашата компания на следващото ниво!